Buenas tardes.

Hoy os traigo una de mis próximas conferencias. El próximo 14 de febrero estaré en Manlleu (Barcelona) participando en la «Jornada de Serveis a la Comunitat», organizada por el Ayto. de Manlleu (en colaboración con el IES Antoni Pous y Argila y el Museu del Ter). Daré una ponencia titulada «¿Qué tiene que ver un botijo con el cáncer?» a las 11 h.

El evento tendrá lugar en el Museu del Ter. Passeig del Ter, 2.

¡Gracias por invitarme!

El evento es totalmente gratuito. Aquí tenéis el programa (enlace al cartel):

9 h: Inauguració de la jornada a càrrec de l’alcalde de Manlleu, Sr. Àlex Garrido, Sr. Ramon Bajona, director dels Serveis Territorials del departament d’Ensenyament a la Catalunya central i el Sr. Lluís Monteis, director de l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu

9.30 h: Ponència inaugural: Ni m’explico, ni m’entens. Els laberints de la comunicació., a càrrec de Xavier Guix, psicòleg, professor universitari,  escriptor, soci fundador d’Espai Sinàptic i Kairós Institut.

10.45 h: Pausa-cafè

11 h: Xerrades específiques simultànies

1a- Qué tiene que ver un botijo con el càncer?, a càrrec de Julio Basulto, nutricionista, conferenciant, docent i escriptor de llibres sobre salut.

2a- Els infants i adolescents de CRAES no són extraterrestres (TIS), a càrrec de Joan Sala, mestre, psicòleg, mediador, professor universitari i habilitat cpm a educador social i periodista.

3a- L’escola que somiem (TEI), a càrrec de Marc Peñarroya, director i Judith Torner, cap d’estudis de l’Escola l’Era de Dalt de Tona.

 

 

Suscribirse a este blog: http://juliobasulto.com/novedad-suscripcion-a-mi-blog-a-traves-del-correo-electronico/

Próximos cursos o conferencias de Julio Basulto:

 

Cursos_y_conferencias