Demà se celebra la XIV edició del Dia Nacional de la Nutrició. L’any passat, aquest esdeveniment es va centrar en l’obesitat infantil, i vaig aprofitar per escriure un text titulat “Dia nacional de la nutrició: 10 consells per prevenir l’obesitat infantil”. Com aquest any l’esdeveniment es focalitza en l’embaràs i en la lactància he pensat a posar de nou el meu granet de sorra. Sobretot perquè, casualment, al març d’aquest any vaig publicar el meu cinquè llibre divulgatiu, titulat “La mare menja sa“, que versa sobre l’alimentació en aquestes dues etapes de la vida. Com que tinc la sensació que un dels temes més polèmics que apareix en aquest llibre és quant pes convé que guanyi una dona en l’embaràs (aspecte al qual vaig dedicar tot un capítol), crec necessari resumir què opinen sobre aquesta qüestió les entitats de referència […].

Seguir llegint?http://blog.lasirena.es/lang/cat/2015/05/26/dia-nacional-de-la-nutricio-quant-pes-conve-guanyar-en-lembarasdia-nacional-de-la-nutricion-cuanto-peso-conviene-ganar-en-el-embarazo/

blog-català-copia

Més escrits de Julio Basulto al blog de La Sirena?http://juliobasulto.com/la-sirena-2/